LightShot

Een screenshot is een afbeelding die gemaakt wordt van het computerscherm. Een screenshot programma maakt het eenvoudig om een afbeelding te maken van het hele scherm of van een gedeelte daarvan. LightShot is gratis screenshot software.

LightShot is een gratis screenshot programma waarmee u een deel van de desktop kunt selecteren en binnen twee muisklikken daarvan een screenshot kunt maken.

Arduino

Arduino is een opensource-computerplatform dat is opgebouwd rond de ATmega168-microcontroller van Atmel en het softwareontwikkelplatform Processing. Dit platform is bedoeld voor hobbyisten, artiesten, kunstenaars en iedereen die geÔnteresseerd is in het maken en ontwerpen van slimme en creatieve objecten die kunnen reageren op hun omgeving.

De arduino is gratis, en je kan de nieuwste versie altijd downloaden van de site.

Flowcode

Met Flowcode software ontwikkelt u snel en gemakkelijk de meest complexe elektronische en elektromechanische systemen.Flowcode is een van 's werelds meest geavanceerde ontwikkelomgevingen voor elektronica en elektromechanica. Technici gebruiken Flowcode voor de ontwikkeling van meet- en regelsystemen gebaseerd op microcontrollers, robuuste industriŽle interfaces of op Windows-pc's.

Dit is de Flowcode v3. Deze versie wordt in de klas gebruikt, en is de cracket versie. een kleine handleiding is inbegrepen